Cursus aanbod

Bij Dogs2School kunt u voor bijna alle hondse zaken terecht. Van een puppycursus, diverse vervolgcursussen en workshops tot en met privé lessen en gedragsbegeleiding voor uw hond.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus neemt u dan gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord.

Onze lesdagen zijn op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.
Omdat ik het plezier tussen u en uw hond hoog in het vaandel heb staan werk ik niet met examens. Dit voorkomt dat er onnodig druk op u en de hond komt te staan. Bent u nieuwsgierig geworden naar één van de cursussen? U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. Neemt u dan van te voren contact met mij op, zodat u niet voor niets komt.

TIP: Neem, om teleurstellingen te voorkomen, op tijd contact met ons op, desnoods als uw pup net geboren is. U bent dan zeker van een plek tegen de tijd dat u op cursus kunt met uw pup.

Puppycursus

De juiste start, een hondenleven lang plezier

In de puppycursus gaan we werken aan jullie band door inzicht te krijgen in de puppyperikelen als bijten, slopen, aan de lijn wandelen, hier komen bij loslopen maar ook grenzen aangeven en wat wil mijn pup, wat heeft hij nodig en hoe werkt hondentaal? in de lessen is samen met jou pup spelen ook een groot onderdeel want spelen is leren!

De puppycursus bestaat uit 8 lessen van ± 45 minuten per les. Daarnaast zijn de groepen niet groter dan 5 baas – hond combinaties.

Basiscursus

Deze basiscursus is geschikt voor honden die de puppycursus, beginnerscursus, het privépakket of een cursus van gelijkwaardig niveau hebben doorlopen. Een cursus bestaat uit 8 lessen en kost 145 euro.

Beginnerscursus

U heeft een jonge hond in de leeftijd vanaf ± 5-6 maanden (of ouder) en u wilt graag een betere band met uw hond krijgen of u heeft een opstandige puber en u wilt niet langer voortdurend op hem mopperen. Ook voor herplaatsers en asielhonden is deze cursus geschikt. U leert uw hond begrijpen en hij u! Een cursus bestaat uit 8 lessen en kost 125 euro.