Cursus aanbod

Bij Dogs2School kunt u voor bijna alle hondse zaken terecht. Van een puppycursus, diverse vervolgcursussen en workshops tot en met privé lessen en gedragstherapie voor uw hond.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus neemt u dan gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord.

Onze lesdagen zijn op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en zondag overdag.

Na de puppycursus ontvangt u een certificaat van deelname. Omdat ik het plezier tussen u en uw hond hoog in het vaandel heb staan werk ik niet met examens. Dit voorkomt dat er onnodig druk op de hond komt te staan. Bent u nieuwsgierig geworden naar één van de cursussen? U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. Neemt u dan van te voren contact met mij op, zodat u niet voor niets komt.

TIP: Neem, om teleurstellingen te voorkomen, optijd contact met ons op, desnoods als uw pup net geboren is. U bent dan zeker van een plek tegen de tijd dat u op cursus kunt met uw pup.

Puppycursus

Voor pups vanaf een leeftijd van 7 – 8 weken. De puppycursus bestaat uit 10 lessen van ± 45 minuten per les. Daarnaast zijn de groepen niet groter dan 5 baas – hond combinaties.

Basiscursus

Deze basiscursus is geschikt voor honden die de puppycursus, beginnerscursus, het privépakket of een cursus van gelijkwaardig niveau hebben doorlopen.

Beginnerscursus

U heeft een jonge hond in de leeftijd vanaf ± 5-6 maanden (of ouder) en u wilt graag een betere band met uw hond krijgen of u heeft een opstandige puber en u wilt niet langer voortdurend op hem mopperen. Ook voor herplaatsers en asielhonden is deze cursus geschikt. U leert uw hond begrijpen en hij u!

Combi cursus

Voor honden die de basiscursus doorlopen hebben, bieden wij een honden combi cursus aan. Bij deze cursus worden de puntjes op de “i” gezet en blijf je lekker bezig met je hond.

Privéles en Privépakket

Als u behoefte hebt aan privéles, dan bent u bij ons aan het goede adres. Alle lessen worden individueel aangeboden en zijn hierbij verschillende pakketten te verkrijgen.

Gedragstherapie

Normaal gesproken is het hebben van een hond leuk, maar soms ontwikkelt een hond in de loop der tijd gewoontes waar u minder blij mee bent. Wat door ons als probleem wordt gezien, is vaak voor de hond heel normaal gedrag. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er niets mee kunnen.